Verzenden & bezorgen

Alles wat je wenst te weten over het verzenden en bezorgen van onze producten. Je bestelling nog niet ontvangen? Lees dan eerst de onderstaande informatie door. Daarna nog steeds twijfels of het allemaal wel goed gegaan is? Contact ons dan per e-mail onder vermelding van je bestelnummer.

Service

Levertijd

Ons streven is om elke bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Iedere bestelling die op werkdagen voor 12:00 uur is geplaatst bieden we dezelfde dag aan bij onze verzendpartner PostNL. We doen er alles aan om deze belofte waar te maken (dit lukt bij 99,9% van onze bestellingen  ) en op het moment dat dit een keer niet haalbaar blijkt nemen we altijd contact met je op.

PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Je bestelling wordt dus binnen 24 uur nadat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL geleverd op het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Bestellingen die vrijdagmiddag voor 12:00 uur worden geplaatst worden op zaterdag door PostNL geleverd. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan worden op dinsdag door PostNL geleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet 100% garanderen, daar dit in handen is van PostNL.

Superdeal(s)

Het komt wel eens voor dat we een product tijdelijk aanbieden voor een lagere prijs. Een voorbeeld hiervan is onze maandelijkse superdeal. Vaak zijn hier actievoorwaarden aan verbonden, waardoor wij afwijken van de 24-uurs levering. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren door dit te vermelden op diverse plaatsen op onze website.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • € 2,95 voor bestellingen die in de brievenbus passen (o.a. kaarten, A4 posters, kalenders, muziek, films, sleutelhangers, kleine snijplanken);
 • € 3,95 voor bestellingen die in de brievenbus passen, maar wat zwaarder zijn (o.a. boeken);
 • € 6,95 voor bestellingen (pakketten) die niet in de brievenbus passen (o.a. A3 posters, boeken, grote snijplanken, mokken, tassen);
 • Voor bestelling boven de € 40,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Vervoerder (PostNL)

Al onze bestellingen bieden we aan bij onze vervoerder PostNL. Deze is verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen. Je ontvangt bij bestellingen geen track&trace code. Indien we een pakket aan je verzenden en je niet thuis bent dan zal PostNL nogmaals proberen om het pakket bij je aan te bieden.

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
 • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
 • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

 • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,- incl. België)

 • Nieuw merk (november 2019)
 • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
 • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

 • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,- incl. België)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze uren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

INBOX INSPIRATIE

Onze laatste producten & ideeën.