Verzenden & bezorgen

Alles wat je wenst te weten over het verzenden en bezorgen van onze producten. Je bestelling nog niet ontvangen? Lees dan eerst de onderstaande informatie door. Daarna nog steeds twijfels of het allemaal wel goed gegaan is? Contact ons dan per e-mail onder vermelding van je bestelnummer.

Service

Levertijd

Ons streven is om elke bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Iedere bestelling die op werkdagen voor 12:00 uur is geplaatst bieden we dezelfde dag aan bij onze verzendpartner Fietskoeriers. We doen er alles aan om deze belofte waar te maken (dit lukt bij 99,9% van onze bestellingen  ) en op het moment dat dit een keer niet haalbaar blijkt nemen we altijd contact met je op.

Als je artikelen hebt besteld die door de brievenbus passen (brievenbus zendingen) ontvang je van ons GEEN track en trace code, deze ontvang je alleen bij pakketten.

Fietskoeriers.nl bezorgt brievenbus zendingen binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellingen die vrijdagmiddag voor 12:00 uur
zijn geplaatst worden op zaterdag door Fietskoeriers.nl geleverd. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan worden op dinsdag door Fietskoeriers.nl geleverd. Op het moment dat Fietskoeriers.nl geen dekking heeft in het gebied waar de bestelling bezorgd dient te worden besteden zij dit uit aan PostNL.

Bovenstaande geldt ook voor pakket zendingen met de aanvulling dat in de gebieden waar Fietskoeriers.nl actief is pakketten tussen 18.00 en 22.00 uur worden bezorgd. Wanneer Fietskoeriers.nl geen dekking heeft in het gebied waar de bestelling bezorgd dient te worden, dan besteden zij dit uit aan DHL For You. Deze bezorgen tussen 9.00 en 18.00 uur. Wanneer je bestelling als pakket is verzonden, ontvang je op je opgegeven e-mailadres een track&trace code zodat je weet wie je bestelling bezorgt, waar je bestelling is en wanneer je hem kunt verwachten (LET OP: Dit geldt dus alleen voor pakket bestellingen).

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet 100% garanderen. 99,9% van de onze orders wordt op tijd geleverd door Fietskoeriers.nl, maar helaas gebeurt het weleens dat een bestelling later is. Met name in de (drukke) periode rond de feestdagen, maar bijvoorbeeld ook met Moeder- en Vaderdag. Weet dat zij (Fietskoeriers.nl) en wij er nog harder van balen dan jij als een bestelling later dan afgesproken wordt bezorgd.

Als je niet thuis bent en je bestelling past niet door de brievenbus, dan wordt deze afgeleverd bij de buren. Kan dat niet? Dan komt de bezorger een dag later nog eens bij je langs.

Superdeal(s)

Het komt wel eens voor dat we een product tijdelijk aanbieden voor een lagere prijs. Een voorbeeld hiervan is onze maandelijkse superdeal. Vaak zijn hier actievoorwaarden aan verbonden, waardoor wij afwijken van de 24-uurs levering. Wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren door dit te vermelden op diverse plaatsen op onze website.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

 • € 3,95 voor bestellingen die in de brievenbus passen;
 • € 6,95 voor bestellingen (pakketten) die niet in de brievenbus passen;
 • Voor bestelling boven de € 40,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht (geldt alleen binnen Nederland & België).

De verzendkosten naar België bedragen:

 • € 5,95 voor bestellingen die in de brievenbus passen;
 • € 9,95 voor bestellingen (pakketten) die niet in de brievenbus passen;
 • Voor bestelling boven de € 40,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht (geldt alleen binnen Nederland & België).

De verzendkosten naar andere landen binnen Europa bedragen (buiten Nederland & België):

 • € 9,95 voor bestellingen die in de brievenbus passen;
 • € 19,95 voor bestellingen (pakketten) die niet in de brievenbus passen;
 • Geen gratis verzending boven €40,-, (dit geldt alleen binnen Nederland & België).

Vervoerder (Fietskoeriers.nl)

Al onze bestellingen bieden we aan bij onze vervoerder Fietskoeriers.nl. Deze is verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen.
Op het moment dat Fietskoeriers.nl geen dekking heeft in het gebied waar de brievenbusbestelling bezorgd dient te worden, besteden zij dit uit aan PostNL. Wanneer Fietskoeriers.nl geen dekking heeft in het gebied waar het pakket bezorgd dient te worden dan besteden zij dit uit aan DHL For You. Wanneer je bestelling als pakket is verzonden ontvang je op het opgegeven e-mailadres  een track & trace code (LET OP: Dit geldt dus alleen voor pakket bestellingen).

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
 • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
 • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

 • Gratis verzending vanaf €40,- (NL & BE)

 • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
 • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

 • Gratis verzending vanaf €40,- (NL & BE)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze uren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

INBOX INSPIRATIE

Onze laatste producten & ideeën.