Retourneren

Toch niet tevreden over je bestelling of een product? Dat is jammer, maar geen probleem. Je kan jouw bestelling herroepen door de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Of laat ons binnen 14 dagen weten dat je de bestelling herroept. Stuur dan een mail naar service@livlaf.nl. Daarna heb je nog 14 dagen om de producten retour te sturen. Hieronder kan je stap voor stap lezen hoe je een product retour stuurt.

Service

Alles op een rijtje

Producten retour sturen:

1. Stop de producten die je retour wilt sturen in een doos of nette verpakking;
2. Schrijf je naam, adres en ordernummer op een briefje. Als je wilt mag je ook de reden van retour vermelden. Stop het briefje in de doos, zodat wij weten van wie het retourpakket is.
3. Stuur je retourpakket op naar ons adres:

LivLaf
Zernikeweg 1
3241 MG, Middelharnis

Let op: De directe kosten voor het retour zenden komen voor jouw rekening.
4. Lever je pakket in bij een pakketpunt. Krijg je een verzendbewijs? Bewaar deze dan goed;
5. Je ontvangt van ons een bevestiging als je retourpakket is ontvangen. Binnen 14 dagen na de herroeping wordt het verschuldigde bedrag overgemaakt naar het betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

Product beschadigd?

Is jouw product beschadigd of kapot? Neem dan eerst contact met ons op.
Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer: 0187 725101. Of stuur een mail naar service@livlaf.nl. Kijk op onze pagina garantie voor meer informatie.

Meer informatie over het herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn makkelijk kopieerbare producten (cd’s en dvd’s) waarvan de verzegeling is verbroken.

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

  • Gratis verzending vanaf €40,- (NL & BE)

  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Gratis verzending vanaf €40,- (NL & BE)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze uren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

INBOX INSPIRATIE

Onze laatste producten & ideeën.