Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn de zogenaamde kleine lettertjes (voorwaarden en regels) bij een koop of dienst. Meestal zijn het er zoveel dat ze niet goed gelezen worden en dat men pas na een koop of afname van een dienst geconfronteerd wordt met deze kleine lettertjes.

Service

Onze algemene voorwaarden?

Bij LivLaf houden we graag alles simpel en helder. Daarom kunnen we heel simpel en helder zeggen:

“Alles draait om jou!”

Dit proberen we bij alles wat we doen na te leven. Wie je ook bent of wat je ook doet. Als bezoeker van onze website, als klant van onze webshop, als wederverkoper, als..? Het draait om jou! Zie het als onze kleine lettertjes die je mag ervaren zodra je met ons in aanraking komt. Vanuit dit uitgangspunt zijn algemene voorwaarden in onze ogen overbodig.

MAAR, om aan alle wettelijke eisen en voorwaarden te voldoen, om te mogen pronken met het gewilde webwinkelkeurmeurmerk Thuiswinkel Waarborg, om jou te beschermen tegen ons en om ook simpel en helder te zijn voor mensen die wel houden van stevige teksten kun je hieronder onze algemene voorwaarden bekijken en/of downloaden.

Bekijk Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

  • Gratis verzending vanaf €40,- (NL & BE)

  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Gratis verzending vanaf €40,- (NL & BE)

HULP OF ADVIES NODIG?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-15:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze uren zijn we alleen bereikbaar via de e-mail.

INBOX INSPIRATIE

Onze laatste producten & ideeën.